Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Breda werkt verder aan bereikbaarheid en verkeersveiligheid

Datum nieuwsfeit: 27-09-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

27-09-2001

Breda werkt verder aan bereikbaarheid en verkeersveiligheid In Breda wordt op dit moment een groot aantal projecten uitgevoerd met als doel het verbeteren van de bereikbaarheid en de verkeersveiligheid.
Het college van burgemeester en wethouders heeft het programma vastgesteld voor de vervanging van verkeersregelinstallaties (VRIs) in 2002. Ook in 2001 zijn een aantal belangrijke VRI-projecten uitgevoerd.

In 2002 te vernieuwen VRIs
In 2002 zal de gemeente een aantal verouderde VRIs vernieuwen. Het gaat om de VRIs op de kruispunten
Academiesingel-Belcrumweg-Etnastraat-Prinsenkade, Gr. Hendrik III laan-Irenestraat, Markendaalseweg-Fellenoordstraat, Markendaalseweg-Karnemelkstraat, Dr. Struyckenstraat-Verbeetenstraat, Oosterhoutseweg-Langelaar, Oosterhoutseweg-Donkerstraat, Academiesingel-Willemstraat, Delpratsingel-Kennedybrug ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie