Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Toename netwerkproblemen Virtual Network Operator Vanco

Datum nieuwsfeit: 27-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Persbericht

27 september 2001

~ Virtual Network Operator Vanco ziet complexiteit netwerkproblemen explosief toenemen ~

Virtual Network Operator Vanco heeft de afgelopen jaren nauwgezet gevolgd waar de grootste problemen optreden op het gebied van netwerkbeheer. Uit dat onderzoek blijkt dat de meest voorkomende problemen nog steeds een gevolg zijn van storingen in de stroomvoorziening. Verder blijkt uit het onderzoek dat de afgelopen jaren het aantal niet aan de stroomvoorziening gerelateerde netwerkproblemen met 60 procent is afgenomen, maar dat de complexiteit van die problemen daarentegen met een factor 10 is toegenomen.

Marcel Vrieling, Managing Director bij Vanco, noemt het opmerkelijk dat het aantal problemen dat te maken heeft met de stroomtoevoer (de zogenaamde power down problemen) gedurende de afgelopen jaren gelijk is gebleven, terwijl het aantal overige netwerkproblemen drastisch is teruggebracht. Daardoor is het aantal power-down problemen in verhouding enorm toegenomen; deze problemen maken nu bijna 55% van het totaal aantal netwerkproblemen uit. Vrieling: "Het is interessant hierbij te vermelden dat één op de tien problemen met de stroomvoorziening het gevolg is van een per ongeluk losgetrokken stroomkabel."

De reden voor de drastische afname van het niet aan de stroomvoorziening gerelateerde problemen is volgens Vanco te vinden in de enorme verbetering van de infrastructuur. De netwerkproblemen van nu zijn echter wel veel complexer dan voorheen, waardoor van de netwerkbeheerders een veel grondigere kennis van de technologie verlangd wordt.

"Wij hebben de afgelopen jaren ons netwerkbeheer erg moeten aanpassen om in te kunnen spelen op deze ontwikkelingen," aldus Mark Huls, NOC Manager bij Vanco. "Onze network operators worden constant bijgeschoold om de meest complexe problemen het hoofd te kunnen bieden. Tegenwoordig is kennis van bijvoorbeeld Cisco's technologie alleen niet genoeg om een WAN goed te beheren; je moet echte netwerkspecialisten in huis hebben met uitgebreide kennis van de technologieën van de verschillende aanbieders."

(304 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Vanco
Vanco is wereldwijd een toonaangevende aanbieder van internationale netwerkoplossingen die additionele diensten toevoegt aan grote nationale en internationale communicatienetwerken. Sinds de oprichting in 1988 is Vanco betrokken geweest bij het bouwen van de belangrijkste en meest betrouwbare communicatie-infrastructuren ter wereld.

Door haar onafhankelijke positie is Vanco in staat continu in te spelen op veranderingen in de snel ontwikkelende telecommarkt. Hierdoor kan het bedrijf klanten flexibiliteit en dus voordelen bieden op het gebied van netwerkinfrastructuur, technologie en prijs. Vanco geeft niet alleen advies maar ontwerpt, installeert en beheert eveneens de Wide Area Networks (WAN s) voor haar klanten.

Vanco s unieke service-oplossingen voor netwerken zijn meermaals bekroond. Zo werd zij bij de Networking Industry Awards gekozen tot Network Outsourcer of the Year 2000.

Voor meer informatie kunt u een bezoekje brengen aan de website van Vanco: www.vanco.nl

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met: Yvonne van Bokhoven of Viviane Brokerhof van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: 0031 (0)43-356 69 56Fax: 0031 (0)43-356 69 55 E-mail:yvonnev/(vivianeb@lewispr.com)
Web site:http://www.lewispr.com

PRWEEK's Consultancy of the Year Finalist, 2001
PRWEEK's Hi-Tech Agency to Watch, 2000/2001

Viviane Brokerhof
LEWIS Communication BV
Marketing and Media Relations for Technology Companies Gaetano Martinolaan 95
6229 GS Maastricht
Nederland
Tel: +31 (0) 43-3566939
Fax: +31 (0) 43-3566955
Web: www.lewispr.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie