Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MAXDATA voorziet Belinea TFT-monitoren van ISO certificaat

Datum nieuwsfeit: 27-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

MAXDATA voorziet alle Belinea TFT-monitoren van ISO 13406-2-certificering

Amsterdam, 27 september 2001 - Alle Belinea TFT-monitoren van MAXDATA, toonaangevend leverancier van complete hardwareoplossingen, voldoen aan de nieuwe ISO 13406-2-certificering. De strenge en eenduidige kwaliteitscriteria van deze standaard maken een objectieve vergelijking tussen verschillende TFT-beeldschermen mogelijk. Deze standaard garandeert de consument een hogere graad van transparantie en investeringszekerheid bij de aankoop. MAXDATA is één van de eerste monitorproducenten die het gehele TFT-portfolio binnen korte tijd hebben afgestemd op de nieuwe normering.

De ISO 13406-2-norm stelt strenge eisen betreffende lichtopbrengst, helderheid, contrast, kleurechtheid, egaliteit, scherpte, reflectie, flikkering en het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie