Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw kantoor IBM Nederland laatste stap naar flexwerken

Datum nieuwsfeit: 27-09-2001
Bron: IBM
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Nieuw kantoor IBM Nederland

Amsterdam, 27 september 2001. Vandaag is het officiële startsein gegeven voor het nieuwe kantoorgebouw van IBM Nederland in het Amsterdamse kantorenpark Riekerpolder. Het gebouw wordt ingericht volgens het e-place-concept. Dit staat voor flexibel werken ondersteund door geavanceerde communicatiemiddelen en een moderne stijl van leidinggeven. Het Amerikaanse architectenbureau William McDonough and Partners heeft in samenwerking met B&D Architecten uit Oosterbeek het gebouw ontworpen. Vanaf medio 2003 wordt de nieuwbouw gefaseerd opgeleverd.

Niet alleen de nieuwbouw in de Riekerpolder krijgt een inrichting volgens het e-place-concept, ook de andere IBM-gebouwen hebben dit transformatieproces ondergaan. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie