Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Campina volgt prijsstijgingen poeder sneller

Datum nieuwsfeit: 27-09-2001
Bron: Campina Melkunie
Zoek soortgelijke berichten

Campina volgt prijsstijgingen poeder sneller
Campina volgt met haar productenpakket, met veel dagverse zuivel en ingrediënten voor de voedings- en farmaceutische industrie, de prijsontwikkelingen voor kaas, boter en poeder sneller dan in het verleden.
Dat meldde directievoorzitter Tiny Sanders de afgelopen weken tijdens vergaderingen met vertegenwoordigers van de leden-melkveehouders in Nederland.
De sterk stijgende prijzen voor kaas en mager melkpoeder deden Campina vorig jaar de das om; met haar productenpakket, met veel dagverse zuivel en met ingrediënten waarvoor langdurige prijscontracten waren afgesloten, kon Campina de prijsontwikkeling voor kaas en mager poeder niet volgen; die producten stegen veel ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie