Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Computerwinkelketen MyCom breidt nieuwe formule uit

Datum nieuwsfeit: 27-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Computerwinkelketen MyCom breidt nieuwe formule uit

De vorig jaar geopende Rotterdamse vestiging van computerwinkelketen MyCom is succesvol gebleken. Het betrof niet alleen een nieuw verzorgingsgebied, maar met name een geheel nieuwe winkelformule. Die keuze bleek juist te zijn, getuige de massale toestroom vanuit Rotterdam en wijde omstreken. De nieuwe formule is nu ook toegepast in Eindhoven en Haarlem.

In de nieuwe MyCom formule wordt duidelijk onderscheid gemaakt tussen advies, aflevering van pc's, verkoop van benodigdheden en onderdelen, technische ondersteuning en presentatie van producten. "Wij hebben klanten gevraagd hoe zij hun MyCom winkel zouden willen zien. De winkels in Rotterdam, Eindhoven en Haarlem zijn daarop het antwoord...", aldus Gert Jan Kosters, operationeel directeur van MyCom.

De bestaande winkels in Eindhoven en Haarlem bleken niet toereikend om de nieuwe MyCom formule te huisvesten. Beide winkels zijn dan ook verhuisd naar een locatie die minstens twee keer zo groot is. De nieuwe formule is ruim opgezet en de winkels zijn licht, fris en modern van kleur en inrichting. Bijzonder zijn de nieuwe Open Technische Dienst tafels. Aan deze speciaal ontworpen tafels worden PC's a-la-minute onder het oog van de klant onderzocht, omgebouwd, getest en gerepareerd. Deze service beperkt zich niet tot de eigen klanten van MyCom; ook computers van andere merken zijn welkom.

"Steeds meer mensen maken gebruik van een computer. Voor velen van hen staat de functionaliteit voorop en niet de techniek. Wanneer zich een probleem voordeed of wanneer uitbreiding gewenst was, was men in veel gevallen aangewezen op de kennissenkring. Met de realisatie van Open Technische Dienst tafels kan men direct een beroep doen op ervaren vakmensen en er desgewenst wat van leren. MyCom hanteert hiervoor Service Kliks zodat eventuele kosten op voorhand duidelijk zijn...", zegt Gert Jan Kosters.

Naast service speelt presentatie een belangrijke rol in de nieuwe winkels. Zo beschikt de grootste winkel in Rotterdam zelfs over een mini-bioscoop. Verder beschikken de winkels over demonstratietafels waar pc's, printers, scanners, muizen en toetsenborden kunnen worden geprobeerd. Tot in de puntjes verzorgde vitrines en etalages maken de winkels af.

Donderdag 27 september staat in het teken van de opening van de nieuwe vestigingen in Eindhoven en Haarlem. Daaraan wordt een derde reden toegevoegd; MyCom Rotterdam verwacht in die week de 100.000ste bezoek(st)er. Klanten van deze drie vestigingen mogen rekenen op aantrekkelijke aanbiedingen en een welkom onthaal. Het gaat goed met MyCom...

EINDE PERSBERICHT

Over MyCom:
MyCom NEDERLAND B.V. stelt zich ten doel de beste leverancier in Nederland te zijn van PC's en componenten en is in mei van dit jaar door VNU's CRN uitgeroepen tot 'Retailer of the Year' (Channel Awards 2001). MyCom heeft op dit moment zes vestigingen in ons land. Daarnaast is MyCom zeer succesvol met MyCom Direct, waarbij onder meer via de website www.mycom.nl direct wordt verkocht. MyCom heeft in 2000 een omzet behaald van ongeveer 150 miljoen gulden en telt 160 medewerkers.

Meer informatie over dit persbericht:
Sacha Bucciarelli - formule manager
T: 023 - 554 16 30
E: (sacha@mycom.nl)

MyCom NEDERLAND B.V.
Postbus 3021
2130 KA Hoofddorp

Tel: 023 - 554 16 30
Fax: 023 - 569 85 00

www.mycom.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie