Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vooraankondiging Lunchbijeenkost Versiebeheer in Vinkeveen

Datum nieuwsfeit: 27-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Nederlands Uitgeversverbond
Zoek soortgelijke berichten
Nederlands Uitgeversverbond

Vooraankondiging Lunchbijeenkomst Versiebeheer van het dynamische document

op donderdag 27 september aanstaande van 12.00 uur-14.00 uur in Bilderberg Résidence Vinkeveen
Zonder versiebeheer geen multimediaal uitgeven!

Op 27 september aanstaande vindt de bijeenkomst VERSIEBEHEER VAN HET DYNAMISCH DOCUMENT plaats. Gastdocent is Joost Kircz en tafelpraeses de voorzitter van de Groep Uitgevers voor Vak en Wetenschap, Geert Noorman.

Tijdens deze werklunch, die van 12.00 tot 14.00 uur zal plaatsvinden in Vinkeveen, worden de deelnemers geïnformeerd over het structureren van informatie als voorwaarde voor het multimediaal en meervoudig publiceren, heruitgeven en medium- en productonafhankelijk uitgeven.
De werklunch is exclusief voor de leden van de Groep UVW, te weten uitgevers van boeken, tijdschriften, losbladige uitgaven, elektronische (her)publicaties en dynamische documenten.

De bijeenkomst VERSIEBEHEER VAN HET DYNAMISCH DOCUMENT richt zich met name op directeuren/uitgevers en contentmanagers die verantwoordelijk zijn voor de toekomstvisie en het beleid ten aanzien van de ontwikkeling van nieuwe uitgeefproducten.

Een uitnodiging met deelnameformulier voor VERSIEBEHEER VAN HET DYNAMISCH DOCUMENT ontvangt u over enkele weken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie