Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internationale Source Tagging en RFID-bijeenkomst

Datum nieuwsfeit: 27-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Persbericht

European Source Tagging Forum

Internationale Source Tagging en RFID-bijeenkomst, georganiseerd door Checkpoint METO

Nieuwegein, 29 augustus 2001 - - Checkpoint METO organiseert op 27 en 28 september aanstaande in Parijs het European Source Tagging Forum. Centrale thema van deze internationale bijeenkomst - naast bronbeveiliging in het kader van diefstalpreventie binnen retail - is de rol van Source Tagging. Dit is het meegeven van gecodeerde artikelinformatie door de fabrikant en RFID (Radio Frequency Identification) binnen de internationale economie. Deze technologieën spelen immers een steeds belangrijker rol binnen de beveiliging, identificatie en tracking van producten.

Het programma loopt van donderdag 27 september 12:00 uur tot vrijdag 28 september 15:30 uur. Verschillende internationale gastsprekers zullen hun visie geven op Source Tagging en RFID of laten zien hoe zij deze technologieën hebben geïntegreerd binnen hun onderneming. Daarnaast is het forum een uitstekende mogelijkheid om in contact te komen met producenten en afnemers.

Dave Shoemaker, Senior Vice President Business Development van Checkpoint Systems en één van de sprekers tijdens het forum: "Ik ben erg tevreden met het gezelschap waarin ik als spreker verkeer. Bestuurders van verschillende Europese en Amerikaanse toporganisaties komen tijdens ons forum uitgebreid aan het woord. Hun gezamenlijke presentaties bieden de deelnemers een zowel uitgebreid als diepgaand inzicht in de mogelijkheden van Source Tagging en RFID. Daarnaast is er in Parijs meer dan genoeg gelegenheid om in contact te komen met collega's, concurrenten en potentiële klanten."

Checkpoint Meto Benelux BV, Coltbaan 21, 3439 NG NIEUWEGEIN. Telefoon: 030 - 609 41 11 - fax: 030 - 609 41 00.

Agenda-informatie:
27 en 28 september, Parijs
European Source Tagging Forum
Informatie:
Checkpoint Meto Benelux BV
Telefoon: 030 - 609 41 11

Over Checkpoint METO
Checkpoint METO - onderdeel van Checkpoint Systems, Inc., USA - is een toonaangevend aanbieder van digitale RF- (Radio Frequency), EAS- (Electronic Article Surveillance) en RFID- (Radio Frequency Identification) systemen, bronbeveiliging, barcode labeling systemen, handheld labeling systemen en CCTV. Toepassingen zijn onder meer automatische identificatie, detailhandelbeveiliging en prijs- en promotielabels. Checkpoint METO produceert en verkoopt als multinational systemen voor het labelen van producten ter bevordering van efficiëntie en kostenbeheersing en biedt haar klanten binnen diverse branches labelingoplossingen met toegevoegde waarde. Met een wereldwijd netwerk van dochtermaatschappijen is de onderneming direct actief in dertig landen en biedt het professionele klantenservice en technische ondersteuning over de hele wereld. Voor meer informatie zie www.checkpt.com.

Voor redactionele informatie kunt u contact opnemen met: Influx PR
Jakob Brons
Tel.: 055 - 3663034
Fax: 055 - 3602661
E-mail: (prinflux@cs.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie