Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inspraakbijeenkomst Houten-Centrum in raadszaal gemeentehuis

Datum nieuwsfeit: 27-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Digitale Gemeente Houten

Inspraakbijeenkomst Houten-Centrum

woensdag 26 september 2001 - Bron: Gemeente Houten

Op 4 september jongstleden vond in het gemeentehuis een informatieavond plaats waar bezoekers aan de hand van een maquette konden zien welke ideeën er zijn over de veranderingen van het centrum van Houten. De huis-aan-huis verspreide nieuwsbrief geeft een samenvatting van de twee richtingen waarin wordt gewerkt en in het Wooninformatiecentrum ligt de Structuurvisie om de plannen in detail te kunnen bestuderen. Daar staat nu ook de maquette zodat iedereen die op 4 september niet kon komen, alsnog kan komen kijken. Tot 12 oktober hebben Houtenaren de gelegenheid om te reageren op de ideeën die leven. Dat kan per post en per e-mail, maar ook op de speciale inspraakbijeenkomst op donderdag 27 september. Op die avond zitten verantwoordelijk wethouder Lubberdink en de leden van het projectteam klaar om vooral te luisteren naar uw vragen en opmerkingen. De avond vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis en begint om 20.00 uur. Kom langs en doe mee! Wie dat prettig vindt, kan zich van tevoren opgeven bij de heer E.J. Peters (telefoon 63 92 737).


Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2001 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie