Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rotonde Coldenhove Maassluis tijdelijk afgesloten

Datum nieuwsfeit: 28-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Maassluis

24-9-2001

Rotonde Coldenhove tijdelijk afgesloten

Van vrijdag 28 september 21.00 uur tot zaterdag 29 september 21.00 uur wordt, als de weersomstandigheden werkzaamheden toelaten, een deel van de rotonde Coldenhove (N220) in Maasland tijdelijk afgesloten voor het verkeer.
Deze afsluiting is noodzakelijk in verband met het herstellen van de schade aan het asfalt. Het gaat om de buitenste ring van de rotonde, aan de oostzijde van rijksweg A20. Hierdoor is ook de oprit aan de oostzijde van de A20, in de richting van Westerlee, buiten gebruik. Eén rijbaan van de afrit en de rotonde blijft beschikbaar, zodat verkeer vanuit Rotterdam naar Maassluis en Maasdijk nauwelijks hinder ondervindt van de werkzaamheden. Verkeer met bestemming Coldenhovelaan-oost/ Herenwerf wordt omgeleid via de N223/ De Lier. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de voortgang van de werkzaamheden zal de afsluiting zo spoedig mogelijk worden opgeheven.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie