Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Primeur voor militair kampioenschap wielrennen

Datum nieuwsfeit: 28-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Defensie
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Defensie


NMK Wielrennen 2001

Primeur voor militair kampioenschap wielrennen

28-09-2001

Het vanmiddag (28 september) op het oefenterrein De Vlasakkers bij Amersfoort verreden Nationale Militaire Kampioenschap wielrennen kende een winnaar en een primeur. Winnaar werd wachtmeester Martijn Alberts van de Koninklijke Marechaussee. De primeur vormde de presentatie van de nieuwe tenues voor de nationale militaire wielerploeg. Het nieuwe shirt is bedrukt in de kleuren van de nieuwe huisstijl van defensie. Staatssecretaris Henk van Hoof van defensie zelf enthousiast wielrenner presenteerde het eerste shirt.

Defensie heeft sinds begin dit jaar een nieuwe huisstijl waarmee vooral het motto eenheid in verscheidenheid tot uiting wordt gebracht. Zo beschikt de organisatie nu over een logo dat met toevoeging van de naam van een krijgsmachtdeel en een er bij horend symbool steeds weer terugkeert. De nieuwe huisstijl wordt defensiebreed ingevoerd. (foto: Hennie Keeris)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie