Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wonderbaarlijke liefdesbrief in Hans Kazan & Magic Unlimited

Datum nieuwsfeit: 28-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

TROS

Wonderbaarlijke liefdesbrief

Afdeling Communicatie
Hilversum, 27-09-2001

Televisie
HANS KAZAN & MAGIC UNLIMITED
Uitzending: vrijdag 28 september
Nederland 2: 20.27 uur

Wonderbaarlijke liefdesbrief

Een liefdesbrief die spontaan begint te zweven en tot slot verandert in je geliefde is voor de meeste mensen een sprookje dat nooit realiteit zal worden. Binnenkort zal deze droom werkelijkheid worden voor Renzo Kazàn.

Renzo Kazàn, die samen met zijn broer Oscar en hun vrouwelijke collega Mara het illusionisten-trio Magic Unlimited vormt, neemt de kijkers vrijdag 28 september bij de TROS mee naar de wereld van de magie in HANS KAZAN & MAGIC UNLIMITED. Een wereld waar het onmogelijke wordt waargemaakt. Deze uitzending is presentatrice Beertje van Beers te gast.

HANS KAZAN & MAGIC UNLIMITED werd vanaf de eerste uitzending op 7 september opgenomen in de top 10 van de hoogst gewaardeerde tv-programma's. In deze nieuwe serie magic shows laten twee generaties in magic zien dat totaal verschillende benaderingen van het vak tot een harmonieus en boeiend programma kunnen leiden.

Vanaf vrijdag 19 oktober staan nieuwe afleveringen gepland. Op die datum is Henk van der Meyden te gast. Op 26 oktober is de hoofdgast Joop Braakhekke en op 2 november Bart de Graaff.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie