Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Notitie Fiscale aspecten van mobiliteit

Datum nieuwsfeit: 28-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Financien
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Financien

Aan de vaste commissie voor Financiën van de

Tweede Kamer der Staten Generaal

De heer R. van Gijzel

Binnenhof 1a

2513 AA Den Haag

Datum Uw brief Ons kenmerk (Kenmerk)

28 september AFP 2001-00695 M 2001

Onderwerp

Algemeen overleg inzake de notitie Fiscale aspecten van mobiliteit (27 829, nr. 1)

Geachte heer Van Gijzel,

Op het algemeen overleg van de vaste commissie voor Financiën van 3 oktober aanstaande is mijn brief van 19 juni 2001 inzake fiscale aspecten mobiliteit (kamerstuknummer 27 829, nr. 1) geagendeerd.

Over deze notitie heeft u op 19 september ruim 100 schriftelijke vragen gesteld. Gelet op de omvang en de complexiteit van deze vragen, is het niet mogelijk u de antwoorden vandaag te doen toekomen. Het streven is erop gericht om met uiterste inspanning de antwoorden u a.s. dinsdag te kunnen laten bereiken.

Overigens maak ik u er op attent dat een groot deel van de onderwerpen die in de notitie zijn besproken, inmiddels in het wetsvoorstel Belastingplan 2002 -III (natuur, milieu en vervoer) hun neerslag hebben gevonden. Tijdens de discussies in het algemeen overleg van a.s. woensdag zal ik met betrekking tot die onderwerpen verwijzen naar het debat dat gevoerd zal worden bij de behandeling van dit
wetsvoorstel. Voor zover onderwerpen uit de notitie niet in het Belastingplan 2002 zijn opgenomen, zou ik er geen bezwaar tegen hebben als deze ook zouden worden geagendeerd bij de behandeling van het Belastingplan 2002.

Hoogachtend,

De staatssecretaris van Financiën,

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie