Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KRO zoekt mensen voor programma over smartengeld

Datum nieuwsfeit: 28-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Consumentenbond

KRO zoekt mensen voor programma over smartengeld
28 september 2001

De KRO is op zoek naar mensen die willen meewerken aan een programma over de persoonlijke gevolgen van het ontvangen van smartengeld. Mensen die uit eigen ervaring kunnen vertellen wat het is om smartengeld te ontvangen, kunnen contact opnemen met de omroep.

De KRO wil met het programma ingaan op vragen als: helpt smartengeld bij het verwerken van het leed? Geeft het een gevoel van erkenning? Raak je juist verbitterd als bij de uitspraak blijkt dat de hoogte van het uitgekeerde bedrag lager is dan je terecht vindt?

De programmamakers zullen eerst een oriënterend gesprek voeren met de mensen die reageren. Daarna kan een ontmoetingsgesprek volgen. Bij dat gesprek wordt pas besloten of en zo ja hoe er gefilmd gaat worden. De omroep benadrukt dat er niets zal gebeuren zonder toestemming van de mensen die reageren.

Als u denkt een bijdrage te kunnen leveren, kunt u contact opnemen met Karin de Groot: 035 - 671 35 88.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie