Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Emexus introduceert SMSroute

Datum nieuwsfeit: 28-09-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Emexus introduceert SMSroute

Almere, 28 september 2001-Vandaag introduceert Emexus de nieuwe SMS-applicatie SMSroute. Met SMSroute bieden bedrijven hun relaties de mogelijkheid om een routebeschrijving naar het bedrijf per SMS toegestuurd te krijgen.

Bedrijven kunnen deze routebeschrijving zelf aanmaken, Emexus zorgt vervolgens voor de integratie in de website. Een bezoeker van de site geeft aan vanuit welke richting hij of zij komt en vult zijn/ haar mobiele nummer in. De juiste routebeschrijving wordt binnen enkele seconden per SMS naar de aanvrager verzonden. Op deze manier heeft de aanvrager de routebeschrijving ook direct bij de hand.

Frans van Hulle, oprichter van Emexus: "Gezien het feit dat vrijwel iedereen tegenwoordig over een mobiele telefoon beschikt, is SMSroute ontzettend handig. Met de routebeschrijving als SMS-je op de mobiele telefoon, heeft de gebruiker altijd de juiste informatie bij de hand. Daarnaast kan een collega de routebeschrijving voor de volgende afspraak per SMS versturen, naar de collega die reeds onderweg is. Voor bedrijven is het uiteraard een extra dienstverlening aan hun klanten. Zeker nu SMS ook zakelijk steeds meer gebruikt wordt, is dit een hele leuke toepassing. Wij willen met dergelijke laagdrempelige toepassingen laten zien hoe divers de mogelijkheden van SMS zijn. Uiteraard wordt dit in de toekomst alleen maar verder uitgebreid, door toekomstige ontwikkelingen als transactiemogelijkheden en locatiebepaling."

Voor een demonstratie van SMSroute kunt u kijken op www.smsroute.nl

Emexus
Emexus voorziet bedrijven van SMS-oplossingen en -concepten en is een snel groeiende speler in de mobiele wereld. Emexus ontwikkelt gebruikersvriendelijke applicaties waarmee organisaties snel gepersonaliseerde en tijdkritische berichtgeving kunnen verzorgen volgens de nieuwste mobiele mogelijkheden. De meest voorkomende vorm van mobiele berichtgeving op dit moment is Short Message Service (SMS). Emexus ondersteunt deze vorm volledig; daarnaast ontwikkelt Emexus toepassingen op basis van spraaktechnologie (waaronder Voice Response) en WAP. Het Emexus Alert Platform biedt uitgangen naar SMS, e-mail, Personal Digital Assistant (PDA), fax en spraak. De opdrachtgevers maken gebruik van Emexus' koppelingen naar de SMS-centrales van operators, waardoor hoge volumes aan berichtgeving mogelijk zijn. Samenwerkingsverbanden met grote, leidende partijen en leveranciers garanderen diensten van een hoog professioneel niveau. Meer informatie is te vinden op www.emexus.com

Voor meer informatie:
Emexus
Frans van Hulle
(036) 548 39 20
f.vanhulle@emexus.com

Whizpr
Martinique Walraven
(0317) 410 483
martinique@whizpr.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie