Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Toekomst Nederlandse plaatverwerkende industrie

Datum nieuwsfeit: 28-09-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Vereniging FME-CWM

Onderzoek naar toekomst Nederlandse plaatverwerkende industrieHet eindrapport van de sectorstudie naar de toekomst van de Nederlandse plaatverwerkende industrie is verschenen. Het rapport maakt deel uit van de Nationale T&U Agenda, een gezamenlijke toekomstverkenning van uitbesteders en toeleveranciers met een focus op het jaar 2005. De sector roadmap Plaatwerk is een initiatief van de NEVAT Groep Plaatverwerkende Industrie (GPI). Inzet is het ontwikkelen van (nieuwe) scenario's waarmee de plaatwerksector zijn ambities voor de middellange termijn kan verwezenlijken.

Contrasten
De plaatwerksector heeft in meerdere opzichten een bijzondere status binnen de toeleveringsindustrie. De contrasten zijn ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie