Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Discussieforum over aansluiting onderwijs en arbeidsmarkt

Datum nieuwsfeit: 28-09-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Vereniging FME-CWM

Discussieforum over aansluiting onderwijs en arbeidsmarktDe Stichting Opleiding en Arbeidsmarkt in de Metaal- en Elektrotechnische Industrie (O+A) onderzoekt of door een verandering van de aard en de inrichting van het door O+A gefinancierde beroepsonderwijs een betere aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt tot stand kan komen. De heroriëntatie O+A is opgezet als een proces van interactieve beleidsvorming waarbij ook internet wordt ingezet.

Op de website van O+A treft de bezoeker achtergrondinformatie aan en hij kan zich abonneren op actuele informatie. Centraal staat een forum waarin aan de hand van vier hoofdonderwerpen gediscussieerd kan worden. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie