Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Amsterdam-Amstelland

Datum nieuwsfeit: 28-09-2001
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten
Politie Amsterdam-Amstelland

Overlast Binnenstad
28-9-2001. De politie heeft tussen donderdagochtend 7 uur en vrijdagochtend 7 uur aan 19 personen een verwijderingsbevel uitgereikt omdat zij drugsoverlast hadden veroorzakt in de binnenstad. Zij moesten het gebied voor acht uur verlaten. Daarnaast werd er nog 31 keer proces-verbaal opgemaakt voor diverse overtredingen zoals wildplassen, hinderlijk gedrag, hinderlijk drankgebruik, openbare fietsverkoop, handel in en bezit van verdovende middelen.


---

Identiteit gewonde vastgesteld
28-9-2001. Deze week heeft de politie de identiteit van de vrouw vastgesteld, die op 10 september zwaargewond werd aangetroffen op de Oosterdokskade. Het betreft een 24-jarige vrouw uit s-Hertogenbosch. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie