Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe gemeentesecretaris voor gemeente Utrecht

Datum nieuwsfeit: 28-09-2001
Bron: Gemeente Utrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Utrecht

NIEUWE GEMEENTESECRETARIS

Mevrouw drs M.J.C. Heeremans wordt per 1 januari 2002 de nieuwe gemeentesecretaris. De gemeenteraad heeft donderdagavond 27 september ingestemd met de voordracht. Zij was de enige kandidaat op deze voordracht.

De vacature van gemeentesecretaris is ontstaan per 1 januari 2001. De vorige gemeentesecretaris, drs. A. Vermeulen had eind 2000 kenbaar gemaakt met functioneel leeftijdsverlof te willen gaan op het moment dat zijn herbenoeming aan de orde was vanwege de samenvoeging van Utrecht en Vleuten-De Meern.

Marianne Heeremans (53) is op dit moment director operations bij De Brauw Blackstone Westbroek, Linklaters&Alliance advocaten, notarissen en fiscalisten ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie