Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vision of Disorder op metalfestival Tattoo the Planet

Datum nieuwsfeit: 29-09-2001
Bron: Mojo Concerts
Zoek soortgelijke berichten
Mojo Concerts

Je weet inmiddels dat op 29 september de Brabanthallen het toneel zijn van TATTOO THE PLANET. Met de line-up van SLAYER, PANTERA, CRADLE OF FILTH, BIOHAZARD, STATIC-X en de onlangs toegevoegde VISION OF DISORDER belooft dit het metal evenement van het jaar te worden.

De formule van TATTOO THE PLANET is uit de USA afkomstig, waar het al enkele jaren met succes draait: een ijzersterke line-up van metalbands plus een metalmarket met de aanwezigheid van diverse gerenomeerde tattoo- en piercing kunstenaars. Voor alle mensen zonder tattoo een prima gelegenheid om daar voor de bijl te gaan.

Van alle bands die op TATTOO THE PLANET staan, is onlangs nieuw materiaal verschenen of zal in aanloop naar het evenement nieuw materiaal verschijnen.

SLAYER (Columbia)
PANTERA (Warner)
CRADLE OF FILTH (Zomba)
BIOHAZARD (Warner)
STATIC-X (Warner)
VISION OF DISORDER (Warner)

TATTOO THE PLANET
Brabanthallen, Den Bosch
Zaterdag 29 september
Entree: Dfl.87,50(excl.servicekosten)
Zaal open: 16:00 uur, showtime: 17:00

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren en VVV's, de GWK's, 0900-300.1250 (99 ct.p.m.), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie