Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Laurent Garnier live op d.nite in Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 29-09-2001
Bron: Nighttown Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Nighttown Rotterdam


1b5f4bf.Nite 2001


PERSBERICHT MOJO CONCERTS / NIGHTTOWN

Laurent Garnier live op d.nite

d.nite is een high end dance event dat wordt gekenmerkt door een uitgebalanceerde mix van live-optredens, DJ-sets, fashion, smaakvol decorum en uitzinnig publiek. Hierbij zijn kwaliteit en innovatie de sleutelbegrippen. Op 29 september aanstaande komt de franse ambassadeur van techno, Laurent Garnier, voor een spectaculaire live set naar dans paleis Ahoy te Rotterdam. De kaartverkoop is inmiddels begonnen.

Laurent Garnier verwierf in het verleden veel bekendheid met zijn krachtige muziek die eigenlijk alleen maar te omschrijven valt als de 'Garnier sound'. Tracks als 'Crispy Bacon' en 'The Man with the Red Face' vertegenwoordigen dit geluid. Hij is één van de frontmannen van het label 'Fcom' waarop Llorca, de hotste newcomer van dit moment, onlangs een album uitbracht. Ook Llorca verzorgt een live optreden tijdens de komende editie van d.nite Daar waar Garnier een belangrijke smaakmaker is in de Arena, is Llorca de live performer die qua muziek, plaats en tijd de positie van St. Germain tijdens de vorige editie van d.nite inneemt.

Naast deze live acts staat er dit keer nog een derde geprogrammeerd, namelijk Soulvation. Soulvation is een band met als basis dj Ronald Molendijk en toetsenist Jeroen Rietbergen. Omringd door diverse muzikanten en zangeressen brengt Soulvation dit jaar het eerste album 'Some Love' uit. Soulvation zal de Arena laten swingen met hun opzwepende en gezellige sound. 'I just can't Stop!'

De live-optredens worden uiteraard afgewisseld met de crème de la crème van de mondiale dj-scéne. Nationale en internationale toppers zoals Cajmere (a.k.a. Green velvet) Michel de Hey, Remy, Benny Rodriguez, DJ DEEP, EDC, Osunlade en Martin Morales zullen de avond tot één compleet groot feest maken.

Het tienjarig bestaan van Nighttown was drie jaar geleden aanleiding voor de inmiddels legendarische eerste editie van Hugo D.Nite. Om de grote hoeveelheid belangstellenden onderdak te kunnen bieden, werd uitgeweken naar Ahoy, dat die nacht zijn eerste all night dansevenement meemaakte. Het evenement sloeg in als een krater in danslandschap en zette de toon voor innovatieve dance events, waar niet alleen de acts, maar ook de bezoekers de sterren van de nacht waren.Een verandering in de strategie van HUGO heeft ertoe geleid dat de 2001 editie van D.NITE door andere partijen ondersteund wordt. De fakkel is overgedragen aan Marlboro en ook Rotterdam 2001 zet er graag haar schouders en kwaliteitsstempel onder. Zodoende is d.nite dé knallende afsluiter van de zomer van Rotterdam Culturele Hoofdstad, mixed by Marlboro.

Voor de allerlaatste updates, nieuwtjes en ook prijsvragen is er een flitsende site waar men terecht kan; www.dnite.nl.

Zaterdag 29.09.2001 D.NITE mixed by Marlboro

Ahoy Rotterdam

Laurent Garnier live, Michel de Hey, Cajmere, Remy, DJ DEEP, Llorca live, Soulvation live, Benny Rodriguez, Martin Morales, EDC, Osunlade

entree fl 75,-

Kaartverkoop via Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 (99 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de volgende voorverkoopadressen:

Amsterdam: Clubwear House, Herengracht 265; Outland Records, Zeedijk 22.

Den Haag: Gabriel Clothing, Prinsestraat 73a.

Haarlem: Trancentral, Kruisweg 40.

Rotterdam: Velvet, Oude Binnenweg 121; Outfitz, Lijnbaan 151; Outrage, Nieuwe Binnenweg 85, Basic Beat, Nieuwe Binnenweg 19; Nighttowncafé, West Kruiskade 26-28.

Utrecht: Twist & Shout, Oude Gracht 70.

Voor meer informatie:

www.dnite.nl www.mojo.nl www.nighttown.nl

Mojo Concerts, Jeroen van Waardenberg (j.van.waardenberg@mojo.nl) Jos Traa (j.traa@mojo.nl) , telnr 015-2121980, faxnr 015-2133896

Nighttown, Irfan Er (irfan@nighttown.nl), telnmr 010 4361210, faxnmr 010 4363532

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie