Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 29-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 29-09-2001
2e persbericht 29 september 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Verdachte inbraak aangehouden
In een kantoor aan de Glaslaan is zaterdag om 11.45 uur een 28-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man is door de bewaking van het bedrijf aangehouden en overgedragen aan de politie. Een medewerker was op de vijfde verdieping twee mannen tegen gekomen. Een van hen droeg een laptop. De werknemer vertrouwde het niet en lichtte de bewaking in. Deze kon een van de mannen bij de uitgang aanhouden. De ander is niet meer gezien, evenals de laptop. De man is ingesloten voor onderzoek.

Eindhoven: Bromfietser gewond
Op de Kanaaldijk Noord is zaterdag om 12.10 uur een 17-jarige Eindhovense bromfietser gewond geraakt. De jongen reed met zijn voertuig over de Hugo van der Goeslaan. Een personenauto met een 35-jarige Eindhovenaar achter het stuur reed in dezelfde richting en sloeg bij de Kanaaldijk Noord rechts af. De bromfietser die naast hem reed kwam met de auto in botsing. Hij is met letsel aan hoofd en arm in het Diaconessenhuis opgenomen.

Eindhoven: Agressieve verkeersdeelnemer
Een 26-jarige Helmondse taxichauffeur werd zaterdag rond 14.30 uur op het Insulindeplein door de bestuurder van een personenauto bedreigd. De taxichauffeur had even daarvoor ingevoegd voor de personenauto. Toen de taxichauffeur even verderop moest stoppen, stopte de bestuurder van de andere auto achter hem, stapte uit zijn auto en bedreigde de taxichauffeur. Daarna trapte hij een deuk in de taxi. De taxichauffeur waarschuwde de politie. Deze kon de verdachte op de Geldropseweg achterhalen. De verdachte, een 29-jarige Nuenenaar is naar het bureau gebracht, evenals de 19-jarige Nuenense vrouw die bij hem in de auto zat. Beiden zijn na verhoor naar huis gestuurd. De verdachte had een boksbeugel bij zich en in zijn auto lag een halve heggenschaar. Beide wapens zijn ingenomen.

Eindhoven: Auto gestolen
Vanaf de St. Jorislaan is tussen vrijdag 18.30 en zaterdag 14.00 uur een blauwe Porsche met het kenteken FL-DJ-37 gestolen.

Helmond: Man na mishandeling aangehouden
In een woning aan de Burgemeester van Houtlaan is zaterdag om 11.50 uur een 19-jarige Helmonder aangehouden. De woning is van zijn 22-jarige ex-vriendin. Hij had echter nog de sleutel van deze woning en was binnen gegaan. In de woning heeft hij zijn ex-vriendin geslagen, geschopt en de keel dicht geknepen. De verdachte is voor onderzoek ingesloten.

Helmond: Inbraak
In de nacht van vrijdag op zaterdag is ingebroken in de berging van een woning aan de Zeppelinstraat. De deur is opengebroken. De bewoner mist een mountainbike, een accuboormachine, een gereedschapskoffer met inhoud en drie kratten met bier en frisdrank.

Maarheeze: Kledingrek leeggehaald
Vrijdagmiddag tussen 16.00 en 16.15 uur hebben onbekenden op de Stationsstraat een kledingrek van een winkel leeggehaald. Het rek stond voor de winkel en er hingen negen ski-jacks aan. De totale waarde van de jacks is ruim fl. 2.600,=.

Budel Dorplein: Inbraken
In de nacht van vrijdag op zaterdag is in twee woningen aan de Stationsweg ingebroken. In het ene geval werd via een klepraampje een ander raam geopend. Hier mist de bewoner een fotocamera, een leren jas en Belgisch geld (ongeveer fl. 100,- waarde). Bij de andere woning kon via een klepraampje de serredeur geopend worden. Hier verdwenen een tv, een videorecorder en een playstation.

Asten: Inbraak in winkel
In de nacht van vrijdag op zaterdag is ingebroken in een winkel aan de Emmastraat. Men is via een toiletraampje binnen gekomen. Uit de winkel werden drie werpmolen (voor een vishengel) en een onbekend bedrag aan geld gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie