Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vaderlandse Geschiedenis in Actie in Archeon Alphen a/d Rijn

Datum nieuwsfeit: 29-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht* Vaderlandse Geschiedenis in Actie op 29 en 30 september Evenals in 1999 en 2000 zullen ook dit jaar alle Nederlandse verenigingen aangesloten bij het Landelijk Platform Levende Geschiedenis met inmiddels ruim 400 deelnemers zich presenteren in Archeon. Levende Geschiedenis in optima forma.

In de verschillende tentenkampen krijgt men een beeld van het dagelijks leven, ambachten worden gedemonstreerd, vrouwen bereiden op thematische wijze maaltijden en de mannen trekken ten strijde in een veldtocht etc.

Men krijgt een authentiek beeld van het dagelijks leven uit de diverse historische perioden van Nederland tijdens de Romeinse periode tot en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie