Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vrijwilligersdag in Speeltuin Stadspolders Dordrecht

Datum nieuwsfeit: 29-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Speeltuin open voor
alle vrijwilligers

Ter gelegenheid van het Internationaal Jaar van de Vrijwilligers verwelkomt Speeltuin Stadspolders aan de Meranti 50 in Dordrecht zaterdag 29 september alle vrijwilligers uit Dordrecht en omgeving. Vrijwilligers die het bekende speldje met het blauwe logo van het vrijwilligersjaar tonen, hebben die middag gratis toegang tot de speeltuin. Dat hun kinderen of kleinkinderen gratis mee mogen, spreekt vanzelf. De speeltuin is daarvoor open van half twee tot vijf uur.
,,We zijn zelf ook een vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers hebben de mogelijkheid hun kinderen mee te nemen, bij andere organisaties kan dat vaak niet. Daarom vinden we het leuk de vrijwilligers van die clubs en instellingen de mogelijkheid te bieden eens een middagje met hun kinderen op pad te gaan'', aldus het bestuur van de speeltuin.
De open middag voor vrijwilligers markeert ook de afsluiting van het zomerseizoen van Speeltuin Stadspolders. Vanaf 1 oktober is de speeltuin alleen op woensdag open. daarnaast organiseert de speeltuin in het winterseizoen teken- en knutselcursussen, een Sinterklaasfeest en natuurlijk kinderdisco-avonden. Alle informatie over het winterprogramma is te vinden op de webstek van de speeltuin: www.speeltuin.dordt.nl.

Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie