Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Open dag bij Langedijk Lelies Hoogwoud

Datum nieuwsfeit: 29-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: DLV-Adviesgroep
Zoek soortgelijke berichten
DLV-Adviesgroep

DLV Projecten Diensten Nieuws Zoeken

Open dag bij Langedijk Lelies bv te Hoogwoud

Ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan en vanwege de pas gerealiseerde nieuwbouw, is er op zaterdag 29 september tussen 10.30 en 16.00 uur open dag. De firmanten René, Hans en Anneke Langedijk telen samen met 3 vaste medewerkers anno 2001 ca. 6 ha tulpen en 40 ha lelies. Tijdens de open dag zijn de gebouwen en het machinepark te bezichtigen, mede dankzij de aanwezigheid van een 20-tal stands van toeleverende bedrijven. Noviteiten zijn een snelplanter en afstaartmachine voor de lelies.

Nieuwbouw

Met de bouw van een hal van 3.400 m2 is de accommodatie meer dan verdubbeld. Onder een overkapping is ruimte voor de opslag van organisch afval. Achter in de hal is de spoelruimte voor veldproducten en ernaast een plaats voor koken en ontsmetten. Beide vakken zijn voorzien van vloeistofdicht beton, geheel omringd door roostergoten en voorzien van aparte opvangputten zodat lekkage buiten het bedrijf wordt voorkomen. In de hal zijn vier combinatiecellen geplaatst, waarin zowel gedroogd als bewaard kan worden. De ontluchting gaat via meegestuurde nokramen.

U bent van harte welkom! Een hapje en een drankje staan voor u klaar.

De open dag wordt bewegwijzerd vanaf Industrieterrein De Veken in Opmeer.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie