Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Twee extra KLM-diensten naar Johannesburg

Datum nieuwsfeit: 29-09-2001
Bron: KLM
Zoek soortgelijke berichten
KLM


01/028
TWEE EXTRA KLM-DIENSTEN NAAR JOHANNESBURG

De KLM start op 29 november twee extra wekelijkse diensten tussen Amsterdam en Johannesburg. In combinatie met de bestaande dagelijkse diensten Amsterdam-Johannesburg-Kaapstad v.v. komt het aantal nonstop-verbindingen tussen Amsterdam en Johannesburg op negen retourvluchten per week. De zeven bestaande diensten worden uitgevoerd met een Boeing 747-400 in volledige passagiersconfiguratie; de twee aanvullende diensten zullen worden gevlogen met een Boeing 747-400 Combi, met een gesplitst maindeck voor vervoer van passagiers voorin en vracht achterin. De twee nieuwe retourdiensten worden op donderdag en zaterdag uitgevoerd onder vluchtnummer KL 591/592. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie