Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koninklijk bezoek voor Jubileumprogramma Introdans Arnhem

Datum nieuwsfeit: 29-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Het Koninklijk Huis
Zoek soortgelijke berichten
Rijksvoorlichtingsdienst
Het Koninklijk Huis

29/09/01 Prinses Margriet en Mr. Pieter van Vollenhoven wonen jubileumprogramma Introdans bij te Arnhem

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden en Mr. Pieter van Vollenhoven wonen zaterdag 29 september in de Schouwburg te Arnhem het jubileumprogramma ter ere van het 30-jarig bestaan van Introdans bij.

Aan het jubileumprogramma hebben drie generaties Nederlandse choreografen gewerkt. Het programma bestaat uit twee speciaal gecreëerde balletten onder choreografie van Conny Janssen en Nils Christe, gevolgd door Squares van Erasmusprijswinnaar Hans van Manen. De voorstelling wordt afgesloten met La notte van Nils Christe, een pas de deux die hij oorspronkelijk voor Alexandra Radius en Han Ebbelaar heeft gecreëerd..

Introdans en Introdans Ensemble voor de Jeugd bieden dansvoorstellingen gericht op een breed publiek. Het repertoire van Introdans bevat zowel moderne als klassieke elementen.

Introdans beschikt, naast dansgezelschappen, over een afdeling educatie die projecten op scholen en in theaters verzorgt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie