Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Lekstroom

Datum nieuwsfeit: 30-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 30-09-2001

Politieberichten district Lekstroom, 11.00 uur
Tas wiet

IJSSELSTEIN Kort na middernacht hield de politie zondag twee inwoners van IJsselstein aan, 21 en 22 jaar, wegens bezit van een tas wiet.

Toen agenten de auto met de twee jongemannen controleerden, roken zij een sterke wietlucht. In een tas bleek een zak wiet met een waarde van ongeveer 700 gulden te zitten. De mannen werden aangehouden. Tijdens de fouillering werd bij de 21-jarige een stroomstootwapen gevonden. Deze werd inbeslaggenomen en hiervoor wordt een apart proces-verbaal opgemaakt. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Gasleiding doorboord

NIEUWEGEIN Een 46-jarige Nieuwegeiner was zaterdagavond rond half tien tijdens het boren in een woning aan de Ritsemalaan uitgeschoten, waardoor hij een gat in een gasleiding boorde. Direct werden politie, brandweer en het gasbedrijf gewaarschuwd. De politie ontruimde uit voorzorg enkele buurtbewoners en sloot de straat af. Het gasbedrijf sloot de leiding af en de woningen en weg werden weer vrijgegeven.

Bromfietscontroles

NIEUWEGEIN Op verschillende locaties in Nieuwegein controleerde de politie zaterdag bromfietsen. Veertien bestuurders kregen een boete van negentig gulden voor het niet dragen van de helm. Eén bestuurder bleek niet in het bezit van een geldig bromfietscertificaat; reden voor een boete van 120 gulden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie