Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vijfde tijd voor Verstappen in warm-up Indianapolis

Datum nieuwsfeit: 30-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Jos Verstappen Info Page
Zoek soortgelijke berichten
Jos Verstappen Info Page

Jos 5de in warm-up

(30 september 2001) Tijdens de niet geheel vlekkeloos verlopen warm-up voor de Grand Prix van de VS heeft Jos een 5de tijd gereden. Opvallend hieraan was dat zijn tijd van de warm-up sneller was dan zijn tijd van gisteren tijdens de kwalificatietraining. Snelste op de baan was Ralf Schumacher, gevolgd door Coulthard.

Al heel vroeg in de sessie komt er een code rood. Montoya blaast bij het opkomen van het rechte stuk zijn motor op, en knoeit daarbij de nodig vloeistoffen. Het schoonmaken van baan neemt een klein kwartiertje in beslag, waarna het licht weer op groen gaat. Hakkinen kan daar blijkbaar niet op wachten, want terwijl iedereen aan het eind van de pitstraat staat te wachten, rijdt hij door rood, en dus als eerste weer de baan op. Al vroeg in de sessie zet Jos z'n snelle tijd neer. Er worden ook nog wat foutjes gemaakt. Barrichello parkeert zijn bolide in de grindbak, en Hakkinen verremt zich en schiet de vangrail in.


1 Ralf Schumacher 1:13.912

2 David Coulthard 1:13.982

3 Mika Häkkinen 1:14.025

4 Michael Schumacher 1:14.029

5 Jos Verstappen 1:14.036

6 Juan Pablo Montoya 1:14.063

©2001 www.verstappen.nl, all rights reserved

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie