Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bijeenkomsten Praktijkopleiders bij GOC

Datum nieuwsfeit: 01-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Bijeenkomsten Praktijkopleiders

Ook dit jaar organiseert het GOC weer een vijftal regionale bijeenkomsten voor praktijkopleiders in de grafimediabranche. Zij worden daar onder meer geïnformeerd over actuele ontwikkelingen in het onderwijs en op de arbeidsmarkt. Daarnaast staat dit jaar het begeleiden van leerlingen en stagiairs centraal in de workshop 'begeleiden'. De jaarlijkse bijeenkomsten blijken ook steeds weer waardevol omdat ze voor praktijkopleiders de mogelijkheid bieden onderling ervaringen uit te wisselen.

Opleiden in de praktijk voltrekt zich temidden van de dagelijkse werkdruk. Aandacht voor het opleidingsproces komt daarbij nogal eens in het gedrang. Een herkenbaar probleem voor ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie