Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanleg rotonde Nieuwkoopseweg/Dorpsstraat Aarlanderveen

Datum nieuwsfeit: 01-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

19-09-2001

Informatiebijeenkomst
aanleg rotonde
Nieuwkoopseweg/Dorpsstraat in Aarlanderveen

Op maandag 1 oktober 2001 organiseert de provincie Zuid-Holland in samenwerking met de gemeente Alphen aan den Rijn een informatiebijeenkomst over de aanleg van de rotonde in de Nieuwkoopseweg N 231 bij de Dorpsstraat in Aarlanderveen. De aanleg van de rotonde heeft als doel de verkeersveiligheid op de kruising te verbeteren.

Informatiebijeenkomst
De provincie en de gemeente wil belangstellenden de gelegenheid geven om de plannen in te zien. Vandaar dat op maandag 1 oktober in het Oude Rechthuis, Dorpsstraat 40 in Aarlanderveen van 19.00 tot 21.30 uur medewerkers van de provincie, de gemeente en het ingenieursbureau IBZH aanwezig zijn om de plannen toe te lichten. Vanaf 24 september liggen de tekeningen ter inzage bij het informatiecentrum in het Stadskantoor in Alphen aan den Rijn en in de Regiobank, Dorpsstraat 31 in Aarlanderveen. Eventuele schriftelijke reacties op het plan dienen voor 15 oktober 2001 te worden ingeleverd bij de provincie Zuid-Holland.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie