Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tower Technology start website voor Customer Self-Service

Datum nieuwsfeit: 01-10-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Tower Technology start website voor Customer Self-Service-toepassing

Amsterdam, 1 oktober 2001 Met het inrichten van de nieuwe website www.towerwebcapture.com zet Tower Technology de volgende stap in haar WebCapture-initiatief. De nieuwe site is geheel gericht op WebCapture, s werelds eerste software die de complete websessies van gebruikers vastlegt en reproduceert. WebCapture is een systeem voor het integraal opnemen en reproduceren van alle pagina s van een websessie, die betrekking hebben op een bepaalde e-business-transactie, met inbegrip van alle relevante context.

De WebCapture-website biedt gebruikers en klanten de meest actuele informatie omtrent het WebCapture-initiatief. De nieuwe website is aantrekkelijk en eenvoudig te gebruiken. Voor gebruikers en partners is het een waardevolle informatiebron en het directe communicatiemiddel met Towers WebCapture-team. Het zal ook dienen als eerste contactpunt voor potentiële deelnemers aan het Alliances Program , vertelt Steve Naylor, Vice-President EMEA Marketing.

Over WebCapture
WebCapture verzamelt alle actieve webpagina s en levert zo een compleet visueel logboek van transacties: een audit trail , geschikt voor juridische validatie, klantenservice en voor het uitsluiten van discussies achteraf over de al dan niet correct bestelde of geleverde producten en diensten. Het is daarmee een essentieel instrument voor het succesvol inzetten van Customer Self-Service. WebCapture voorziet organisaties van een complete set informatie voor elke individuele e-business-transactie. Elk data-element en elke pagina van de websessie met betrekking tot een transactie worden voorzien van een merkteken met datum en tijdstip, en opgeslagen in een beveiligde content repository. Deze informatie kan dan vervolgens in de juiste volgorde gereproduceerd worden om bedrijven en hun klanten te voorzien van tastbare en zichtbare bewijzen ten behoeve van eventuele discussies.

Over Tower Technology
Tower Technology is leverancier van oplossingen op het gebied van Transaction-Content Processing. Tower specialiseert zich daarbij in het ontwikkelen en inzetten van infrastructurele software voor het vastleggen, valideren en verwerken van e-business-transacties. Towers expertise op het gebied van e-business maakt het bedrijven mogelijk om nieuwe en bestaande bedrijfskritische applicaties efficiënter in te zetten via het web. De integratie van back-office-processen en al aanwezige gegevens met het web leidt tot hogere inkomsten, kortere transactietijden en lagere kosten. Tower Technology bedient klanten over de gehele wereld en staat bekend om het afleveren van projecten binnen de afgesproken tijd en het overeengekomen budget. Hoofdvestigingen van Tower Technology bevinden zich in Noord-Amerika, Europa en Australië. Meer informatie: www.towertech.com.

Voor meer informatie
Tower Technology
Suzanne Marwood
020-3012 265
(suzannem@towertechnology.co.uk)

Whizpr
Peter Sips
0317-410 483
(peter@whizpr.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie