Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Regio Utrecht doet niet mee met Politiedag

Datum nieuwsfeit: 01-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 1-10-2001
Politie Regio Utrecht doet niet mee met Politiedag

Politie Regio Utrecht doet niet mee met Politiedag

UTRECHT Sinds twee jaar zet de Nederlandse politie de tweede zaterdag in oktober haar deuren open voor bezoekers. In verband met een geplande grootschalige oefening (zie persbericht regionaal, 27 september 9.40 uur) doet de Politie Regio Utrecht dit jaar niet mee aan de open dag.

De grootschaligheid van deze oefening vraagt extra personele en materiële inzet. Omdat voor de organisatie van de landelijke politiedag eveneens een beroep wordt gedaan op extra capaciteit en materieel is besloten dit jaar niet mee te doen aan de Politiedag. Volgend jaar kan men wel rekenen op een open dag bij de Politie Regio Utrecht. Inwoners van de regio kunnen de Politiedag bezoeken in aangrenzende politieregios als Gooi en Vechtstreek, Hollands Midden en Gelderland Midden. Voor het programma kunnen zij contact opnemen met de betreffende politieregio.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie