Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 01-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Berichten van maandagmiddag
16:15 maandag 1 oktober 2001

Dirk Neef, 06 - 51 557 950

Fietster naar ziekenhuis

HOOGEVEEN. Een 19 jr. vrouw raakte maandagmorgen licht gewond bij een aanrijding op het fietspad langs de Voltastraat in haar woonplaats Hoogeveen. De vrouw sloeg op haar fiets linksaf. Net op dat moment werd ze ingehaald door een bromfiets bestuurd door een 17 jr. meisje uit Dwingeloo. De gewonde vrouw is voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd.


*
Autoinbraak

GASSELTE. Bij Gasselte is maandagmorgen tussen 06.20 en 12.15 uur een auto opengebroken die geparkeerd stond op de carpoolplaats bij de I. R. van Veelenweg en de N-34. Een ruitje werd vernield. Uit de auto is de radio gestolen.


*
Bedrijfsinbraken

BEILEN. Tijdens het afgelopen weekeinde werd in Beilen ingebroken of geprobeerd in te breken bij vijf bedrijven. Deze bedrijven liggen aan de Hanekampen (vier bedrijven) en de Bellweg. Men kwam binnen door een deur of raam open te breken. De buit bestond o.a. uit geld en een tweetal computers.


*
Jeugdige oplichter

ASSEN. Een 30 jr. bewoonster van de Oldambtstraat in Assen is afgelopen vrijdag opgelicht door een ongeveer 12 jr. jongen. Deze jongen kwam aan de deur met de vraag of de vrouw kinderpostzegels wilde bestellen. De vrouw moest dan wel contant betalen. De vrouw betaalde de jongen f. 25,-. De jongen kwam echter niet meer opdagen. De politie wijst er op dat kinderpostzegels niet contant betaald kunnen en mogen worden. Als men deze besteld moet men een opdracht tot automatische betaling ondertekenen waarna het verschuldige bedrag wordt afgeschreven van de bankrekening.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie