Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opknapbeurt recreatiegebied Oosterduinse meer

Datum nieuwsfeit: 01-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

01-10-2001

Opknapbeurt recreatiegebied Oosterduinse meer

De provinciale dienst GZH (Groenservice Zuid-Holland) is gestart met opknapwerk aan onder andere de oevers en het fietspad van het recreatiegebied Oosterduinse Meer.

Het fietspad door het recreatiegebied Oosterduinse Meer bestaat nu nog uit twee delen. Als de werkzaamheden zijn voltooid is het fietspad doorgetrokken. Fietsers hoeven niet meer op het ontbrekende gedeelte met de fiets aan de hand te lopen. Het renoveren van de oevers is zo goed als klaar.

Water en wind kunnen een aanval doen op het nieuw aangelegde strandje. Ter bescherming van dit strandje is een afbakening geplaatst op waterhoogte. Bij de hoofdentree van het recreatiegebied is een nieuw informatiepaneel geplaatst waarop een plattegrond en de recreatiemogelijkheden staan aangegeven. De verwachting is dat alle werkzaamheden na oktober 2001 klaar zijn.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie