Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vertrek gemeentesecretaris Kroese Den Haag

Datum nieuwsfeit: 01-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

Actuele berichten >> Persberichten >>

2001-07-17: Gemeentesecretaris Kroese vertrekt pag.nr.=7786

De secretaris van de gemeente Den Haag, mevrouw mr. J.A.M. Kroese-Duijsters, (56) zal met ingang van 1 oktober aanstaande gebruik maken van de FPU plusregeling, die voorziet in vervroegd pensioen. In een brief aan de gemeenteraad schrijft ze `na rijp beraad en een moeilijke en zorgvuldige afweging tot de conclusie te zijn gekomen, `dat ik toe ben aan een nieuwe fase, waarin werken zeker ook een plaats heeft maar in een andere mate dan op dit moment.

Mevrouw Kroese, die oktober 1997 als gemeentesecretaris aantrad, schrijft tot slot `met buitengewoon veel plezier voor de gemeente Den Haag te hebben gewerkt. Het College van burgemeester en wethouders, dat grote waardering heeft voor de samenwerking met en de inzet en betekenis van de gemeentesecretaris, respecteert haar besluit. Voorheen was mevrouw Kroese onder andere werkzaam als directeur-generaal ruimtelijke ordening bij het ministerie van VROM en als directeur van de directie Juridische Zaken op hetzelfde departement.

17 juli 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie