Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe tarieven reisdocumenten gemeente Den Haag

Datum nieuwsfeit: 01-10-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

2001-09-11: Nieuwe tarieven reisdocumenten

Nederland krijgt nieuwe reisdocumenten. Er komt een nieuw paspoort en de Europese identiteitskaart wordt vervangen door een Nederlandse identiteitskaart. Deze nieuwe identiteitskaart heeft het formaat van een creditcard, is vijf jaar geldig en is te gebruiken in dezelfde landen als de Europese identiteitskaart. Om de kans op fraude met identiteitsbewijzen te verkleinen worden deze documenten voortaan op een centrale plaats in Nederland van persoonsgegevens voorzien. Daardoor zal de afhandelingsduur tenminste een paar dagen in beslag nemen. Bestaande reisdocumenten blijven geldig tot de daarop aangegeven datum. De veranderingen gaan in op 1 oktober ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie