Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Commissievergaderingen in gemeente Hoogeveen

Datum nieuwsfeit: 01-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hoogeveen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoogeveen

Commissies houden vergaderingen

De commissie Financiën, Personeel en Organisatie vergadert maandag 1 oktober in commissiekamer I van het gemeentehuis in Hoogeveen. De vergadering, die openbaar is, begint om 19.30 uur. De agenda vermeldt onder meer:

* Voorlichting over de meerjarenbegroting 2002 - 2005
De commissie Algemene, Bestuurlijke, Economische Zaken en Informatisering houdt woensdag, 3 oktobereen vergadering in commissiekamer I van het gemeentehuis in Hoogeveen. De vergadering is openbaar en begint om 19.30 uur. Op de agenda staat onder meer:
* Toetreding Platform middelgrote gemeenten
* Ontwikkelingen glasmuseum

* Werving commandant brandweer

* Principekeuze computerfaciliteiten raadsleden
* Meerjarenbegroting 2002-2005

Spreekrecht

Voor het begin van de raadscommissievergaderingen kunt u gebruik maken van het spreekrecht. Alle insprekers hebben samen ten hoogste 30 minuten de tijd opmerkingen te maken over de genoemde agendapunten. Per persoon is maximaal 5 minuten beschikbaar.

Indien u van het spreekrecht gebruik wilt maken, moet u dit voor het begin van de vergadering meedelen aan de voorzitter. Nadat de commissie één keer over het agendapunt heeft gesproken, kunt u nog een korte nadere informatieve toelichting geven.

Inzage in stukken

De stukken voor deze vergadering liggen gedurende twee werkdagen, voorafgaande aan de vergadering, ter inzage in het voorlichtingscentrum

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie