Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe bestrating voor Blauwehandstraat

Datum nieuwsfeit: 01-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Bergen op Zoom
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Bergen op Zoom


Nieuwe bestrating voor Blauwehandstraat

Op maandag 1 oktober is er een informatiebijeenkomst over het aanbrengen van een nieuwe natuursteen bestrating in de Blauwehandstraat. De bijeenkomst vindt plaats in de raadzaal van het stadhuis en begint om 20.00 uur.

Het vorig jaar zijn in de straat de kabels, leidingen en riolering vernieuwd. Nu is het de beurt aan de bestrating. De indeling van de straat zal worden afgestemd op de toekomstige verkeerscirculatie in het noordelijk deel van de binnenstad. Daardoor en door de beperkte ruimte voor het straatprofiel tussen de gevels, zullen de nu aanwezige parkeervakken, bestemd voor vergunninghouders, komen te vervallen. Vergunninghouders krijgen in de nabijheid van de Blauwehandstraat een nieuwe parkeergelegenheid.

Voor de uitvoering van de werkzaamheden, die naar verwachting zes weken gaan duren, is het noodzakelijk het gedeelte van de Blauwehandstraat tussen de Kettingstraat en de Engelsestraat tussen 9 oktober en 16 november af te sluiten voor alle verkeer. Ook de toegang tot de Cromwielstraat vanaf de Blauwehandstraat zal enige weken gestremd zijn.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie