Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanrijding met dodelijke afloop in Zeewolde

Datum nieuwsfeit: 02-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Flevoland, plaats: Zeewolde 2-10-2001
Aanrijding met dodelijke afloop
Stafdienst Communicatie, Evert Onink, 06-5140 1953

Op de Zeewolderdijk in Zeewolde heeft dinsdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden, waarbij een 62-jarige inwoonster van Zeewolde om het leven gekomen is.

Het slachtoffer reed in haar auto over de Zeewolderdijk toen zij volgens getuigen plotseling, geheel zonder noodzaak, naar de linker weghelft zwenkte en daar op een tegemoetkomende vrachtauto reed. Het slachtoffer raakte bekneld en is door de brandweer bevrijd. Medewerkers van de GGD, bijgestaan door de bemanning van de trauma-heli, verleenden medische hulp waarna zij per ambulance is overgebracht naar het Universitair Medisch Centrum Utrecht. De medische hulp mocht echter niet baten.

De 35-jarige vrachtautochauffeur, een inwoner van Noordoostpolder, liep geen letsel op. De politie stelt een onderzoek in naar een mogelijke oorzaak waarom het slachtoffer plotseling naar de andere weghelft ging.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie