Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 02-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 2-10-2001
mediaberichten 2 oktober (laatste berichten)

OSPEL Snelheidscontrole Roggelsebrug
OSPEL Bij een snelheidscontrole op de Meijelsedijk heeft de politie dinsdagmorgen, in het kader van het project Roggelsebrug, 27 bekeuringen opgemaakt onder de 289 passanten. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 124 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.

STEYL - Snelheidscontrole
STEYL - Bij een snelheidscontrole op de Roermondseweg heeft de politie maandagmiddag 113 bekeuringen opgemaakt onder de 1402 passanten. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 84 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

HORST Verkeerscontrole
HORST Bij verkeerscontroles op de Stationsstraat in Horst, de Jacob Merlostraat in Horst en de Spoorweg in Hegelsom heeft de politie maandagmiddag 13 bekeuringen uitgedeeld. 12 automobilisten zijn bekeurd omdat ze geen gordel droegen en 1 bromfietser is bekeurd omdat hij geen helm droeg.

WEERT CV-ketels gestolen
WEERT In enkele woningen die in aanbouw zijn in de wijk Boshoven zijn afgelopen nacht 6 verwarmingsketels gestolen van het merk AGPO. De totaal waarde bedraagt enkele duizenden guldens. De toegang tot de woningen werd verschaft door de deursloten te forceren. De ketels stonden klaar om opgehangen te worden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie