Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Overeenkomst Avenue Culinaire Den Haag

Datum nieuwsfeit: 02-10-2001
Bron: Gemeente Den Haag
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

2001-10-02: Overeenkomst Avenue Culinaire

Vanmiddag hebben de Rabobank Den Haag, NV Woningbeheer, Woningcorporatie Staedion, Stichting Fundatie J.H.C. Voorhoeve, de Ondernemersvereniging Wereldgracht en de gemeente Den Haag een overeenkomst getekend voor de ontwikkeling van Avenue Culinaire. Namens de gemeente Den Haag tekende wethouder Economie, Bas Verkerk. Voor de ontwikkeling van Avenue Culinaire is door de gemeente fl. 300.000,- beschikbaar gesteld. Dit bedrag wordt gefinancierd uit de subsidiepot niet-fysieke stadseconomie grote steden van het ministerie van Economische Zaken.

Avenue Culinaire bestaat uit een aantal straten met internationale restaurants. Het gaat om de Dunne Bierkade, de Bierkade ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie