Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Regionale ondernemingscongressen centraal in november

Datum nieuwsfeit: 02-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
MKB-Nederland

MKB Nieuws, bericht

02-10-2001
Samen regionaal ondernemen

De maand november staat in het teken van regionale ondernemerscongressen. Rotterdam bijt op 7 november het spits af, daarna volgen Amsterdam (21 november) en Twente (Hengelo, 28 november). MKB-Nederland voorzitter Hans de Boer nodigt ondernemers in die regios uit om van gedachten te wisselen over samen ondernemen in de regio.
\'Ondernemen tussen havens en cultuur, dat is Rotterdam!\' Op 7 november zal in Ahoy regionaal voorzitter Pieter de Ruiter de discussie aangaan met Rijnmondse ondernemers, directeur Geerts van de Kamer van Koophandel Rotterdam en de commissaris van de Koningin Franssen. Het thema luidt Overheid en mkb in de regio. Tijdens het congres worden de resultaten gepresenteerd van het vorig jaar gehouden sociaal economisch onderzoek en beoordeeld aan de hand van de ontwikkelingen van vandaag en morgen.

Ook in Amsterdam (De Meervaart) en Twente (Van der Valk) zijn onderzoeken uitgevoerd over trends, kansen en bedreigingen van de regionale economieën. Voortbouwend op de ervaringen van Rotterdam, zal de opbouw van deze congressen grotendeels hetzelfde zijn, met natuurlijk als belangrijk verschil de specifieke regionale aanpak. MKB-Nederlandvoorzitter De Boer zal tijdens de drie congressen deelnemen aan de paneldiscussie.

Informatie: mw. M. Wessels

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie