Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

LTO Makelaars introduceert LTO Melkloket

Datum nieuwsfeit: 02-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: LTO Nederland
Zoek soortgelijke berichten
LTO Nederland

LTO Makelaars introduceert nieuwe centrale melkmarkt: LTO Melkloket

Dinsdag 2 oktober 2001 - LTO Makelaars introduceert een nieuwe manier om snel en gemakkelijk melkquota te kunnen kopen en verkopen: via LTO Melkloket. LTO Melkloket is een nieuwe centrale melkmarkt die de landelijke vraag en aanbod van zowel koop als lease van melkquota bijeenbrengt. LTO Melkloket brengt vanuit heel Nederland de best passende partijen bij elkaar en bemiddelt bij de verkoop van melkquota. Daarbij wordt rekening gehouden met verschillende vetpercentages, zodat de koper profiteert van de afrondingen. Kopers en verkopers profiteren met LTO Melkloket van het landelijke netwerk van de initiatiefnemers: LTO Makelaars.

Hoe werkt het LTO Melkloket?

De vastgoedorganisaties van LTO Makelaars vormen een fijnmazig netwerk van specialisten verspreid over heel Nederland. Zij bundelen hun aanbod middels LTO Melkloket en bieden dat aan op Internet en in de verschillende landelijke agrarische vakbladen. Op 1 oktober wordt dan ook de nieuwe Internetsite www.ltomakelaars.nl gelanceerd waar de agrariër met één druk op de knop een middels een e-mailbericht kan aangeven dat hij geïnteresseerd is in een bepaald quotum. De aanbiedende LTO Makelaar neemt dan contact met hem of haar op en regelt persoonlijk de afhandeling.

Het landelijke aanbod is ook wekelijks te vinden in de verschillende landelijke agrarische vakbladen. Een agrariër kan natuurlijk ook zelf contact opnemen met de LTO Makelaar in zijn of haar regio. Voor meer informatie kan hij bellen met:

BBT Vastgoed, Frans Schmitz, Tel: 0475-38 18 00; LTO VastGoed, André Olden, Tel: 0570-66 28 99;
NLTO Vastgoed, Alida Blaauw, Tel: 0592-30 58 88; WLTO Makelaardij, Jan Rijkaart, Tel: 070-414 18 41; ZLTO Vastgoed, Marcel van Hal, Tel: 040-258 71 10

LTO Melkloket is ontwikkeld door LTO Makelaars, het samenwerkingsverband van de vijf regionale vastgoedorganisaties BBT Vastgoed, LTO VastGoed, NLTO Vastgoed, WLTO Makelaardij en ZLTO Vastgoed.

Meer informatie vindt u op de volgende website: www.ltomakelaars.nl

Wilt u hierop reageren? Stuur dan uw e-mail naar: (infolijn@wlto.nl)

(Auteur: WLTO Communicatie & Verenigingszaken)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie