Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorstellingen & premières in de theaters

Datum nieuwsfeit: 02-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Voorstellingen & premières
Acda en de Munnik
Dankzij de 50%-regeling met de theaters (de helft van de kaarten is beschikbaar voor de losse verkoop) zijn er voor de volgende voorstellingen van Acda en de Munnik nog kaarten te krijgen:

- wo. 10 & do. 11 oktober: Scheldetheater / Terneuzen. Kassa: 0115-695555
- di. 23 & wo. 24 oktober. Twentse Schouwburg / Enschede. Kassa: 053-4858500
Percossa
De première van het tweede (slagwerk) programma van Percossa, "Hitmen", is op vrijdag 12 oktober a.s. in Schouwburg de Meerse in Hoofddorp. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen aan: (saskia@mojotheater.nl)

Speciale acties:
Op zaterdag 6 oktober promoten de Poema's hun nieuwe single "Zij Maakt Het Verschil" bij Fame in de Amsterdamse Kalverstraat. Vanaf 16.00 uur kun je daar een exemplaar van de single bemachtigen en laten signeren door alle Poemaleden!

De rockband Golden Earring krijgt tussen 17 september en 6 oktober een Haags eerbetoon.
De Golden Earring Jubilee (40 jaar Golden Earring) is te zien in het Atrium van het stadhuis te Den Haag. Het eerbetoon zal verder ten gehore worden gebracht op een speciale cd. De beiaardier van de Grote Kerk in Den Haag speelt het repertoire van de band. Op zondag 14 oktober a.s. geeft de groep een UNPLUGGED concert in de PWA Zaal van het Nederlands Congres Centrum te Den Haag. Aanvang: 20.15 uur. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar via NCC Ticket Support 0900-9810 (45 ct.p.m.).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie