Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Advance Technology brengt innovatief nieuw notebook uit

Datum nieuwsfeit: 02-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Advance Technology bv ()
T.a.v. Yvo Timman
Ratelaar 65
1964 PL HEEMSKERK

Advance Technology brengt innovatief nieuw notebook uit.

Heemstede, 2 oktober 2001-Advance Technology introduceert een gloednieuw innovatief notebook in Nederland. De Advance VX4200 is door zijn ontwerp en vooruitstrevende specificaties een multimedia notebook met uitmuntende prestaties en voorzien van alle mogelijke voorzieningen. De VX4200 kent een ongekend lange batterijtijd (4-5 uur) en beschikt o.a. over slots voor memory cards.

Advance VX4200
De VX4200 is door zijn ontwerp en toepassing van de allernieuwste technologieën en noodzakelijke specificaties voorzien. Zo is de VX4200 uitgerust met een 14.1" of 15" TFT-kleurenscherm en maar liefst 32Mb DDR-geheugen voor het videogedeelte. Een andere unieke noviteit zijn de twee slots voor memory cards. Voor zowel de Sony memory stick als de Panasonic SD card is een slot beschikbaar. Ook een digitale uitgang ontbreekt niet. Dit all-in-one notebook is verder voorzien van een intern fax/modem en netwerkkaart, waardoor overal gecommuniceerd kan worden, zowel in als buiten kantoor. Optioneel is er een draadloze netwerkkaart of blue tooth module verkrijgbaar. De VX4200 kan worden voorzien van Pentium processoren tot wel 1.26GHz* , hetgeen de Advance VX4200 uitermate snel maakt. Een Li-Ion batterij zorgt voor een lange werktijd van zo'n 4 tot 5 uur, is hot swappable, waardoor de batterij verwisselt kan worden terwijl de computer nog aan is. De VX4200 is tevens, naar keuze, uitgerust met een CD-ROM speler, DVD-ROM speler of DVD-CD-RW combo speler. Zie onderstaande unieke specificaties.

Keyfeatures

14.1" of 15" SXGA+ TFT-kleurenscherm
Intel Pentium III processoren tot 1,26GHz*
t/m 30Gb harddisk (33/66/100 Ultra DMA)
128Mb geheugen (uitbreidbaar tot 1Gb!)
32Mb DDR-geheugen met 4x AGP
24x CD-ROM, DVD-ROM of DVD-CD-RW combo drive
Intern 10/100 baseT netwerkkaart (Bluetooth of draadloos netwerkmodule optioneel) Intern 56K fax/modem
3 voorgeprogrammeerde sneltoetsen
TV-out uitgang middels S-Video aansluiting
Alle gangbare in- en uitgangen incl. 4x USB en Firewire Digitale S/PDIF audio-uitgang
2 memory card slots (Sony memory stick en Panasonic SD card) Hot swappable oplaadbare Smart Li-Ion batterij voor 4 a 5 uur werktijd Windows 98 NL of Windows ME (Windows 2000/XP en Linux optioneel) Gekleurd front (Nu in 4 kleuren verkrijgbaar)
Luxe draagtas
Slechts 3500 gram zwaar
3 jaar collect & return aan huis garantie

Specificaties die stuk voor stuk uniek zijn in Nederland en voor een nieuwe standaard in laptops zorgt.

Advance Technology

Advance Technology is gespecialiseerd in producten voor communicatie, mobiliteit en connectiviteit. Advance Technology beschikt over een zeer breed eigen assortiment mobiele computers en draagbare oplossingen. Naast het eigen merk levert Advance Technology ook Sony-, Toshiba- en HP-producten. Dit persbericht en andere persinformatie van Advance Technology kunt u ook vinden op de Advance Technology website: www.laptops.nl

Voor meer informatie:

Advance Technology
Contactpersoon: Bob Witjas
Telefoon: 023-529 43 44
Fax: 023-529 32 33
E-mail: (bwitjas@AVTbv.nl)


* Snelheid van de processoren zijn afhankelijk van de beschikbaarheid.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie