Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Overeenkomst Peregrine Systems met Devoteam Mainland Sequoia

Datum nieuwsfeit: 02-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Peregrine Systems sluit partnerovereenkomst met Devoteam Mainland Sequoia BV

Woerden, 2 oktober 2001 - Peregrine Systems, één van de grootste softwarebedrijven ter wereld, heeft een partnerovereenkomst gesloten met Devoteam Mainland Sequoia BV. Op basis van deze overeenkomst wordt de consultancyorganisatie, die al sinds begin 2001 samenwerkt met Peregrine, officieel Solution Connection Partner van Peregrine Systems.

De overeenkomst houdt in dat Devoteam Mainland Sequoia geautoriseerd is om de Peregrine-productreeksen InfraTools, AssetCenter, InfraCenter en ServiceCenter te verkopen en te implementeren. Als Solution Connection Partner fungeert de consultancyorganisatie als systeemintegrator die zich richt op de bedrijfsoplossingen van Peregrine. Solution Connection ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie