Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Directeur Duitsland Instituut ontvangt Bundesverdienstkreuz

Datum nieuwsfeit: 02-10-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

DUITSLAND INSTITUUT AMSTERDAM

Directeur Duitsland Instituut ontvangt Bundesverdienstkreuz

Tijdens de feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van de ondertekening van het samenwerkingsverdrag tussen het Duitsland Instituut bij de Universiteit van Amsterdam (DIA) en de Deutsche Akademische Austauschdienst (DAAD) heeft de zakelijk directeur van het DIA, Lily Sprangers, uit handen van de Duitse ambassadeur in Nederland, dr. Edmund Duckwitz, het Bundesverdienstkreuz ontvangen. Deze onderscheiding van de Bondsrepubliek Duitsland wordt door de bondspresident van Duitsland, Johannes Rau, als hoogste onderscheiding verleend voor verdiensten op politiek, economisch en sociaal-maatschappelijk gebied en bovendien voor bijzondere verdiensten op het gebied van de internationale betrekkingen. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie