Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Maastricht

Datum nieuwsfeit: 02-10-2001
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 2-10-2001 Politieberichten district Maastricht (HP 16.15) Dinsdag 2 oktober 2001

Maastricht, gevlucht na aanrijding:
Een 58 jarige fietser woonachtig te Maastricht is maandagmiddag 1 oktober 2001 in het Academisch ziekenhuis te Maastricht opgenomen nadat hij bij een verkeersongeval op de kruising Bergerstraat / Wethouder van Caldenborghlaan te Maastricht betrokken raakte bij een verkeersongeval.
De fietser reed maandagmiddag omstreeks 14.45 uur over de Wethouder van Caldenborghlaan in de richting van de Ambyerstraat Zuid en moest voorrang verlenen aan een van links uit de richting van de Scharnerweg rijdende bromfiets. Vermoedelijk is de fietser ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie