Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Kerkrade

Datum nieuwsfeit: 02-10-2001
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 2-10-2001 Politieberichten district Kerkrade (RKey; 16.00 u) Dinsdag, 2 oktober 2001

District Kerkrade

Kerkrade/Landgraaf; snelheidscontroles
De politie heeft afgelopen maandagmorgen radarsnelheidscontroles gehouden op de Hamstraat in Kerkrade en op de Europaweg Noord in Landgraaf. In Kerkrade werden totaal 435 voertuigbestuurders gecontroleerd en in Landgraaf 249 voertuigbestuurders. Daarvan hebben in Kerkrade 113 voertuigbestuurders de terplaatse geldende maximumsnelheid overtreden en in Landgraaf 36 voertuigbestuurders. Een aantal (30) van deze totaal 149 voertuigbestuurders werd terplaatse bekeurd en de overigen (119) krijgen de bekeuring thuisgestuurd. De hoogs gemeten snelheid bedroeg 87 km p/u.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie